30 nye boliggrunde og mange andre grunde til at flytte til Aulum

Byggegrunde_1200x628

Overvejer du at bosætte dig i Aulum er der nu 30 byggegrunde at vælge mellem og 10 mere kommer indenfor overskuelig tid.

Med nye byggegrunde i tre områder i Aulum, bliver der gode muligheder for nybyggere.

Både private og offentlige udbydere af boliggrunde sikrer stort udvalg af byggegrunde, og det vækker stor glæde hos formanden for Aulum – Haderup Erhvervsudvikling Hans Kærgaard.  – Med nærmest udsolgt, er det en fornøjelse at både Herning kommune og private aktører nu sikrer et stort udbud af byggegrunde, fortsætter Hans Kærgaard

Samarbejde mellem kommunale og private sælgere af grunde

– I Herning Kommune har vi et ønske om, at der skal være flere valgmuligheder når interesserede købere kigger på boliggrunde. Samtidigt har vi stort fokus på, at udbuddet af kommunale grunde koordineres med udbuddet af private grunde, fortæller Anne Mette Skjærlund Knudsen, som er koordinator af grundsalg i Herning Kommune.

De tre områder i Aulum med byggegrunde:

Aulum oversigtskort
Oversigtskort – klik for stor udgave

 

Yellow-dot_rørkjærvejRørkjærvej 

Få hundrede meter fra det udsolgte boligområde ”Højager” har Midtjysk Albyg for nylig fået udarbejdet en lokalplan, hvor der nu udstykkes 13 parcelhusgrunde.

Her kan køberen få bygget drømmehuset efter individuelle ønsker.

Som udgangspunkt bygges lavenergihuse, hvor de opfylder de kendte 2020 energikrav. Et lavenergihus på 138 m2 får dermed en varmeudgift på under 1000 kr. om året.

Et nøglefærdigt hus på 138 m² beliggende på en 800 m² grund koster kr. 2.275.000.

Vil du vide mere, kan du kontakte Karsten Dahl Jensen fra Nybolig Aulum tlf. 97173966

Mere info her


Red-dot_præstegårdsudstykningen
Præstegårdsudstykningen

Ganske tæt på bymidten er yderligere 6 boliggrunde netop klar til salg. Grundene ligger idyllisk i den tidligere præstegårdshave og tæt på grønne områder.

En grund på ca. 1000m2 koster kr. 600.000,-

Du kan få mere at vide hos Kim Mogensen, tlf.: 20956596

 

Blue-dot_grønbækparkenGrønbækparken

Etape 2 i Grønbækparken består af 30 nye boliggrunde. Af dem udbydes de 10 første grunde til salg i 2017. Lokalplanen for byggegrundene er under udarbejdelse i planafdelingen, så den forventes at blive politisk vedtaget ultimo januar.

Derudover er der i Grønbækparken etape 1 i øjeblikket 10 ledige grunde. En grund på f.eks. 980 kvadratmeter koster 365.000 kroner.

Mere info her

 

Anne Mette Skjærlund er klar ved telefonen på 51354091, og kan som grundsalgskoordinator ved Herning kommune svare på dine spørgsmål.

Mød alle aktørerne på dyrskuet den 13. august

Det er muligt at danne sig et overblik over alle mulighederne i Aulum, da grundsælgerne, ejendomsmæglere, pengeinstitutter, skole, dagpasnings- og fritidstilbud deltager på en fællesstand. Et nyt tiltag på dyrskuet, og du skal kigge efter ”Lev Livet i Aulum” gaden .